Om oss

Automatikk-Service AS leverer det meste av sikkerhetssystemer og adgangskontroll til ditt bygg. Vi holder på Alnabru i Oslo, og har Stor-Oslo som nedslagsfelt.

Automatikk-Service AS er en installatør og E-kom-sertifisert bedrift og har siden 1998 levert kvalitet innen bygningselektronikk, lås og beslag. Våre 13 ansatte er dedikerte i arbeidet sitt, og innehar høy kompetanse og erfaring på våre fagfelt innen elektroniske låssystem, mekaniske låssystem, adgangskontroll, dørautomatikk, porttelefoner og kameraovervåking. Våre kunder spenner fra privatpersoner, borettslag og sameier til ambassader og offentlige bygg med store krav til sikkerhet.

I senere tid har vi også levert flere store online ladeanlegg for el-biler til sameier og borettslag i Oslo-regionen. Vi er kjent som innovative problemløsere, og har også en egenutviklet server/skytjeneste for adgangskontroll.

123314736_3657582980973167_2308192673488603726_n MD
DSC_8435 md

En del av
Prosero Security Group

Fellesnevnerne for selskapene våre er høye kunnskap- og servicenivåer, fornøyde kunder og en sterk plassering i det lokale markedet. Som en del av Prosero kan selskapene våre opprettholde et nært forhold til kundene sine og samtidig tilby den store organisasjonens sikkerhet og konkurranseevne.

Dette betyr at vi kan tilby kundene våre et komplett utvalg av produkter og tjenester og være en sikkerhetspartner som alltid er tilgjengelig og tar et langsiktig ansvar for kundene våre.

Proseros desentraliserte modell gjør det mulig med hurtig tilvekst, større ansvar og nærhet til kundene. Å være nær det lokale markedet gjør det mulig for Prosero å tilpasse seg de lokale forutsetningene og samtidig dra nytte av tjenestetilbudene og best praksis i det nordiske nettverket.

Prosero er etablert på over 88 plasser i hele Norden. De lokale selskapene har i høy grad ansvar for sitt selskap og sitt resultat.