Vi kan Portelefon

Før du lukker opp døren i første etasje, er det greit å vite hvem du åpner for. Vi leverer komplette porttelefonløsninger med eller uten videooverføring til borettslag, boligsameier, kontorfelleskap og næringsbygg i Oslo og Omegn. Våre løsninger kan også integreres med adgangskontroll.

Vi har spesialkompetanse på tyske Siedle, kjent for design og kvalitet, men kan levere, montere og ta service på de fleste typer porttelefonanlegg. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende gjennomgang av ditt behov.

Siedle_Steel_Touch_800x600

Avtal gratis befaring
eller videobefaring!

  • Trenger du bedre kontroll og fleksibilitet rundt nøkkelhåndtering?
  • Ønsker du en dynamisk tilpasset og fleksibel tilgang?
  • Ønsker du oversikt på dine dørmiljøer og brukere med loggføring og status?
  • Trenger du avanserte løsninger med mulighet for integrasjoner mot andre systemer?

FYLL UT SKJEMA OG FÅ GRATIS BEFARING

Siedle_Steel_Audio2_800x600

Hva er Porttelefon

Porttelefon er et system eller en funksjon som gjør at man kan snakke med de eller den som ønsker å komme inn på eiendommen. Det er også vanlig å ha en porttelefon med mulighet for video, dvs at man kan se og snakke med de eller den som skal inn. Dette er vanlig i borettslag eller sameier der det er mange enheter og et fellesområde som er sikret, feks bakgård eller en korridor. Med en porttelefon vil man kunne se og/eller snakke med de som ønsker tilgang til eiendommen, for så å åpne døren fra elektronisk fra porttelefonen.